Prosjektleder og Anleggsleder

Arbeidsgiver
Veidekke Anlegg AS

Plassering
Oslo, Hele Norge

Bransje
Anlegg

Dato
2/05/2018

Anleggsleder/prosjektleder for store anleggsprosjekter


Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS rigger organisasjonen for større samferdselsprosjekter og vi trenger dyktige ledere innen fagene tunnel og samferdsel.

Anleggsleder/prosjektleder er øverste stedlige ansvarlige leder på prosjektet. Som anleggsleder/prosjektleder i Veidekke har du ansvar for ledelse og gjennomføring av prosjekt ute på byggeplass. Du vil få stor frihet til å organisere og lede ditt eget team med støtte fra sentrale ressurser i Veidekke.


Arbeidsoppgaver

Som øverste leder på prosjektet får du ansvar for å planlegge og skape god drift på ditt anlegg sammen med dyktige kollegaer. Du har hovedansvar for HMS-arbeid og økonomi, og du har personalansvar for ansatte på ditt prosjekt. Du har også hovedansvar for:

  • planlegging
  • framdrift
  • bemanning
  • underentreprenører
  • innkjøp
  • kontrakt
  • kvalitet

Du må gjennomføre tiltak for å utvikle både bedriften, deg selv og dine medarbeidere i henhold til Veidekke sine krav og verdier. Du får kort og godt mye ansvar, men vi skal hjelpe deg å trives med ansvaret.


Kvalifikasjoner

Vi ser helst at du har utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innenfor bygg- og anleggsfaget. Har du i tillegg minst fem års erfaring fra å lede anleggsprosjekter, er du den vi ser etter.


Profil

Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig – i Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Det bor gjerne en kremmer i deg og du må være opptatt av gode økonomiske resultater og kvalitet i gjennomføringen av prosjekt. Du kjenner stolthet i kroppen når prosjekter ferdigstilles og kan tas i bruk av fornøyde kunder.

Helse, arbeidsmiljø og sikkerhet er en selvsagt del av arbeidshverdagen din – vi tar ikke snarveier. Som anleggsleder/prosjektleder er kunnskap om og evne til å etablere og lede team essensielt. Som leder har du skjønt at den beste måten å løse problemer på, er ved å samarbeide med andre. Du har mange gode ideer og løsninger, og de blir bedre når du involverer andre i prosessen.


Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – vi mener dette gir en unik og samlende bedriftskultur.

Vårt marked befatter hele landet med mobil virksomhet, så reising må påregnes.


Søknadsfrist: Snarest


Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner. Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter.

Apply With